Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 3 jun 2016 / 18:00 uur

Over déze dingen maken mannen zich druk tijdens seks

Hoe ziet je lichaam eruit als je verstrengeld ligt in dat ene standje en kijk je wel mooi genoeg? Don’t worry, niet alleen jij maar ook de man in je bed maakt zich zorgen om dingen.

Zo maken mannen zich tijdens een one night stand of date tussen de lakens ook echt wel druk over hoe hun snoet erbij staat als ze hun hoogtepunt bereiken.

Maar leuker om te weten, de omgeving van jullie intieme moment baart hem soms ook zorgen. Wát dan precies? Metro Lifestyle onthult:

1. Hoe vies zijn kamer is

Als jij zijn kamer binnenstapt, schiet het ineens door zijn hoofd: ‘heb ik dingen over het hoofd gezien? Is het niet messy?’ De stoflaag op zijn nachtkastje, een bureaustoel vol kleding, een lege pizzadoos… ineens bedenkt-ie zich dat hij zijn kamer wel nét iets beter had kunnen opruimen. Sommige mannen laten het standje zelfs afhangen van dat jij de dirt niet zit, in plaats van of het goed voelt.

2. Hoe lang (of kort) hij het volhoudt

Is hij al binnen vijf minuten klaar of duurt het een eeuwigheid voor hij het hoogtepunt bereikt? Over beide is hij onzeker.

3. Wanneer hij voor het laatst zijn lakens heeft gewassen

‘Oei, zit er een naar luchtje aan? Is het zweet? Zou zij het ruiken? Is het nou al twee of drie weken geleden dat ik mijn dekbed in de was heb gegooid?’, allemaal vragen die op poppen in zijn hoofd. Uh oh…

4. De spiegel die nét op een verkeerde plek hangt

Niet. Kijken. Tijdens. De. Daad.

5. Dat hij meer uit z’n sportabonnement had moeten halen

Een klein bierbuikje komt al om de hoek kijken en die armen die eens zo gespierd leken, laten hem op dit moment enórm in de steek. Ergens hoopt hij nog dat het met de gordijnen dicht en een dimlicht niet zo opvalt. Plus, ineens krijgt hij spijt dat-ie dat avondje met Netflix heeft doorgebracht in plaats van in de gym.

6. Zijn ballen

Jep, net als vrouwen zich zorgen kunnen maken over hun vajayjay, kunnen mannen dit over hoe hun zaakje erbij hangt.

7. Zijn gekke hobby

Misschien verzamelt hij treintjes, bouwt hij modelvliegtuigen of is hij een gigantische Star Wars-freak. Het kan allemaal maar zo, en hoe goed hij z’n best ook heeft gedaan om dit voor jou te verstoppen; plots bedenkt hij zich toch of hij niet een onderdeeltje is vergeten weg te stoppen of in alle haast een poster aan de muur heeft laten hangen. Busted

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Over déze dingen maken mannen zich druk tijdens seks
Sluiten