Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 19 jun 2016 / 12:30 uur

Oké, er is dus een musical over de Kardashians

De musical Cats, die ken je waarschijnlijk wel. En over de Kardashians hoeven we je natuurlijk ook niet meer bij te praten. Maar wist je dat er een musical à la Cats is gemaakt, gebaseerd op het leven van de Kardashians?

Ja, je leest het goed. De “Katdashians” musical is nu een ding. Het leven van Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kendall, Kylie en Caitlyn is nu op de planken te bewonderen in een parodie van Cats.

Kardashianfans

En het rare is: het blijkt nog een goede musical te zijn ook. Althans, als we Elite Daily moeten geloven. Recensent Eitan Levine spreekt lovende woorden over de Katdashians.

„Dit is echt één van de beste dingen die ik ooit heb gezien op het podium in New York”, schrijft Levine. „Deze musical is voor mega Kardashianfans wat Hamilton is voor mensen die… Alexander Hamilton leuk vinden? Nou ja, je begrijpt wel wat ik bedoel.”

Cast

Ook de cast kan op lovende woorden rekenen van de schrijver van Elite Daily. Carmen Mendoza, Briget Kennedy en Elliott Brooks spelen Kim, Khloé en Kourtney. „Ook Peter Smith’s vertolking Bruce/Caitlyn kon niet beter.”

Of de musical nog in Nederland komt? Waarschijnlijk niet. Dus je hebt nog tot 17 juli de tijd om naar New York af te reizen en de musical te bewonderen. Tot die tijd moet je het met dit soort plaatjes doen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Oké, er is dus een musical over de Kardashians
Sluiten