Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 11 jun 2016 / 11:00 uur

‘Levensechte Ken’ wil weer onder het mes

Hier en daar een rimpeltje opvullen of je borsten een cupmaat extra geven; we staan niet snel meer ergens van te kijken. Toch wil de Braziliaanse Mauricio Galdi wel héél ver gaan om zijn gewenste lichaamsbeeld te krijgen.

De zelfbenoemde ‘officiële levende Ken pop’ wil vier ribben laten verwijderen, om zo nóg meer op de man van Barbie te lijken. Een operatie die zeker niet zonder gevaar is.

Verenigde Staten

Artsen in de Verenigde Staten weigeren dan ook om de droom van Galdi in vervulling te laten gaan. Volgens hen kan het zijn dood betekenen. Daarom probeert hij het nu in thuisland Brazilië, waar hij naar eigen zeggen een arts zo gek heeft gekregen om de operatie uit te voeren.

Acht operaties

Het is niet voor het eerst dat Galdi onder het mes gaat. Hij heeft al acht operaties ondergaan. Door één van die operaties raakte hij bijna zijn neus kwijt. Toch schrikt dat de 28-jarige Ken look-a-like niet af. Tsja, ieder zijn meug zullen we maar zeggen.

https://www.instagram.com/p/BGbyRG6tbUb/

View this post on Instagram

International on E! !!!! Only me, the human Ken Doll Mauricio Galdi!!!!! E vem muito mais por aí galera🙏🙏🙏🙏💥💥💥💥

A post shared by Mau Mau (@mauriciogaldioficial) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Levensechte Ken’ wil weer onder het mes
Sluiten