Elselotte Smink
Elselotte Smink Lifestyle 7 jun 2016 / 13:05 uur

Fashionblogger maakt jurk van kroepoek

We blijven ons maar verbazen over de creatieve looks die bloggers ons voorschotelen. Eén van de jurken die blogger Sine Benjaphorn maakte is bijzonder crunchy.

Ontwerp

De 28-jarige Thaise gebruikte namelijk zakken kroepoek voor haar jurk, die geïnspireerd is op een ontwerp van het Britse modehuis Ralph & Russo. Actrice Araya A. droeg deze beeldschone jurk op het filmfestival van Cannes, dat afgelopen mei plaatsvond. Zoek de verschillen:

Creatief

Het is niet de eerste keer model Sine een jurk of een look namaakt. Zo liet ze zich al eerder inspireren door de lichtgevende Cinderella-jurk (mét KFC-producten als accessoires). Ook Katy Perry’s videoclip kon rekenen op een opvallende kopie. Bekijk de beelden hieronder:

Van welk etenswaar zou jij wel een jurk willen hebben?

Reageer op artikel:
Fashionblogger maakt jurk van kroepoek
Sluiten