Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 9 jun 2016 / 10:37 uur

Eerlijke bikinifoto inspireert talloze vrouwen

De 21-jarige Lesley Miller heeft veel losgemaakt na het plaatsen van een bikinifoto op Facebook. Het meisje durfde er nooit een te dragen en laat in een krachtige boodschap weten waarom.

Lesley heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Ze kampt sinds haar derde al met een gewichtsprobleem, zo schrijft ze op Facebook. Als kind was ze altijd voller dan andere kinderen en toen ze zeven was, sloot ze zich aan bij Weight Watchers.

Eenmaal elf jaar oud, kreeg ze een maagband en op haar vijftiende werd overtollige huid chirurgisch verwijderd. Jarenlang is ze bezig geweest om haar lichaam te verbergen en bleef ze wachten op het moment waarop dat niet meer zou moeten hoeven. Dat moment is nu: Lesley is 21 jaar oud en heeft haar eerste bikinifoto ooit gemaakt. Door de foto op Facebook te delen kreeg ze overweldigend veel positieve reacties van over de hele wereld.

Niet te min

Lesley: „Op deze foto zie je het allemaal: vetrolletjes, overtollige huid, striae, cellulitis en littekens van zelfbeschadiging. Ik wil van mezelf leren houden. En dat doe ik nu ook. Weet je wat het geheim is? Ik ben nooit te min geweest. En jij bent dat ook niet :)."

"I've spent the past 18 years of my life waiting. I kept my body covered up and hidden away. I told myself that one…

Gepostet von Love What Matters am Donnerstag, 2. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerlijke bikinifoto inspireert talloze vrouwen
Sluiten