Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 jun 2016 / 12:59 uur

DIY: een Game of Thrones-kapsel in 8 stappen

De serie Game of Thrones zorgt voor een sneller kloppend hart bij hordes seriefans, maar ook op beautygebied zit de serie niet om fans verlegen. Beautybloggers proberen met man en macht de kapsels uit de HBO-serie na te maken.

De meeste tutorials zijn gebaseerd op de interessante vlechten uit de serie. Zoals deze, die misschien wel de mooiste tot nu toe is. De vlecht is gebaseerd op het kapsel van het prinsesachtige hoofdpersonage Daenerys Targaryen (gespeeld door Emilia Clarke).

Zo maak je hem stap voor stap:

Stap 1:

Stap 2:

Stap 3:

Stap 4:

Stap 5:

Stap 6:

Stap 7:

Stap 8:

Foto’s: Kinsey Staab

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DIY: een Game of Thrones-kapsel in 8 stappen
Sluiten