Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 1 jun 2016 / 18:05 uur

Dít zijn de vier beste seksspeeltjes voor vrouwen

Wil jij je seksleven – met of zonder hulp van een bedpartner – een tintje (of vijftig) pikanter maken? Dit zijn dé vier sex toys.

Thank us later

1. Oraal Stimulator Sqweel Go á €49,99
Orale seks is (kan) ge-wel-dig (zijn). En met dit roze speeltje is het ook – letterlijk – binnen handbereik. De orale stimulator Sqweel Go heeft een wieltje dat je vagina als een tongetje stimuleert, en dat in drie vibratiestanden. Kortom: een uitgebreid rondje orale seks. Hoera!

2. The Screaming O á €11,99
Een vibrerende lipstick! Het kleine hebbeding is een minivibrator die perfect in je beautycase en/of handtas past. Dat betekent sensatie in vier vibratiestanden zonder dat iemand er ook maar iets van merkt. Ssssst.

3. We-Vibe Rave á €110,00
Deze paarse stoot focust zich helemaal op je g-spot. De asymmetrische vorm van de We-Vibe Rave maakt het makkelijker om dat mysterieuze plekje te vinden en het non-stop te stimuleren (aha). Bovendien kan je het genotspeeltje makkelijk linken aan de We-Connect-app op je smartphone. Met die app kan je tientallen extra vibratiestanden selecteren en stel je zelf een trilpatroon op. Welke vrouw wil dat nou niet?

4. We-Vibe Nova á €139,00
Een luxepaard (lees: een vibrator die zowel je g-spot als je clitoris stimuleert). Apart, samen, hard of zacht. Dat kies je met dit speeltje helemaal zelf. Bovendien is de innovatieve clitorisstimulator zo flexibel dat hij je clitoris geen seconde mist, ook niet wanneer het er wild aan toegaat. En het feestje houdt niet op: de Nova is helemaal waterproof. Je kan hem dus gewoon mee in bad of onder de douche nemen. Hebben-hebben-hebben.

Spice up your sex life!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dít zijn de vier beste seksspeeltjes voor vrouwen
Sluiten