Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 8 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Dit meisje kan beter make-uppen dan jij

Kost een make-up look on fleek jou uren en lukt het dan soms nóg niet? Dan kun je nog wat leren van dit piepjonge meisje.

De Australische make-up artieste Emily Louise gaf Bella-Rose, het zusje van een vriendin, de hoofdrol in een van haar nieuwste video’s. Wat blijkt? Het meisje is een ware pro en weet wel hoe ze met die kwast, mascara en oogschaduw te werk moet gaan.

Highlighter

Als een echte expert is in het filmpje te zien hoe Bella-Rose begint met het aanbrengen van een primer en vervolgens aan de slag gaat met een kwast om haar wangen te poederen. Ze kent duidelijk de fijne kneepjes van het vak als ze een highlighter erbij pakt om die onder haar ogen en op haar kaaklijn aan te brengen.

Haar look maakt ze af met nóg meer highlighter, glinsterende oogschaduw, nepwimpers, mascara en een likje lipgloss.

Verschillende reacties

De video is al duizenden keren bekeken en roept verschillende reacties op. De een vindt de vaardigheden van het meisje en het eindresultaat geweldig, de ander maakt zich zorgen over de jonge leeftijd van Bella-Rose.

Eén ding is duidelijk: she knows how to work it. Maar wat vind jij, kan het door de beugel of is dit meisje te jong voor make-up? Bekijk de video en oordeel zelf:

Bron video: make-up artist Emily Louise

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit meisje kan beter make-uppen dan jij
Sluiten