Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 18 jun 2016 / 13:00 uur

Dít mag je nooit meer doen met je nagels

Van wie kun je nou beter tips krijgen over het wel en wee van je nagels dan de stylist die de prachtige nagels van Kim Kardashian, Rita Ora en Kylie Jenner verzorgt – to name a few.

Nagelartiest Britney Tokyo vertelt aan Racked hoe het is om de nagels van zulke grootheden te verzorgen. Als klap op de vuurpijl geeft ze ons ook nog een héél belangrijke tip mee. Even opletten dus, dames.

Gel- en acrylnagels

We mogen nooit, maar dan ook nooit, meer onze gel- of acrylnagels er zelf afhalen. Aldus Tokyo. „Door ze eraf te pulken, kunnen de originele nagels heel erg beschadigd raken en heel dun worden.”

Ze vervolgt: „Het is niet slecht voor je nagels om nepnagels te nemen, maar als je ze er op een verkeerde manier verwijdert, kan dat leiden tot flinke schade. Verwijder ze daarom altijd door je nagel in nagellakremover te weken.”

Bijten

Ook het bijten van je nagels is uit den boze, volgens de artieste. Tijd om deze slechte gewoonte ook maar voor eens en altijd uit je leven te schrappen.

Het Instagramaccount van Britney Tokyo staat overigens vol met plaatjes die laten zien hoe mooie nagels er dan wél uitzien. Voor als je nog inspiratie nodig hebt:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dít mag je nooit meer doen met je nagels
Sluiten