Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 1 jun 2016 / 17:30 uur

Dit is ‘s werelds duurste handtas ooit

Ben jij iemand die bereid is om duizenden euro’s neer te tellen voor een tas of tik je er liever één op de kop voor maximaal vijftig euro? De verzamelaar die deze tas kocht is duidelijk iemand uit de eerste categorie.

Maandag telde de anonieme koper namelijk 298.000 dollar – omgerekend zo’n 267.000 euro – neer voor een Hermès Diamond Himalaya Birkin bag bij veilinghuis Christie’s. Dat maakt de tas van krokodillenleer afgewerkt met achttienkaraats witgoud en diamantjes de duurste tas ooit verkocht.

Superzeldzaam

De handtas is vernoemd naar het Himalaya-gebergte vanwege zijn kleur en is een van de meest gelimiteerde tassen ter wereld. Per jaar worden er namelijk maar twee van geproduceerd.

Nog geen jaar geleden ging er bij het veilinghuis eenzelfde tas onder de hamer voor 202.857 euro.

Hoever zou jij gaan voor een tas?

View this post on Instagram

At $300,000 this Hermes Birkin is the most expensive handbag ever sold – Just when you think Hermès Birkins couldn’t get any more expensive, Christie’s swept in to prove you wrong.Read more at luxurylaunches.com
@hermes #luxury #luxurylifestyle #hermes #hermesbirkin #hermesbag #hermesbirkinbag #hermeshandbag #bags #handbag #fashion #branded #handbagimport #bagblogger #fashiongram #lovebags#bagaddict #stylepost #instapic #armcandy #auction

A post shared by Luxurylaunches.com (@luxury_launches) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is ‘s werelds duurste handtas ooit
Sluiten