Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 1 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Amerikaanse gaat viral met post over Amy Schumer

De 22-jarige Whitney Zombie heeft in korte tijd behoorlijk wat Insta-fame vergaard. De Amerikaanse vergelijkt Amy Schumer met de Griekse Godin Aphrodite door ze naast elkaar af te beelden.

En dat kan op de goedkeuring rekenen van niemand minder dan Amy Schumer zelf. Inmiddels staat de teller van het aantal likes al op meer dan 27 duizend.

,,Omarm je innerlijke godin’’

Whitney schrijft: ,,Links zie je een beeld van de godin Aphrodite, die bekend staat om haar schoonheid. Rechts is Amy Schumer. Wat een mooie overeenkomst tussen twee prachtige vrouwen. Zo veel vrouwen en jonge meisjes schamen zich – dankzij de media en mode-industrie – omdat ze geen platte buik en maatje 34 hebben.’’

En ze gaat nog verder: ,,Maar kijk, de godin van schoonheid is afgebeeld met vetrolletjes en heeft geen perfecte gladde huid. Ik wil iedereen eraan herinneren dat ze geen Victoria’s Secret model hoeven te zijn om een prachtige godin met een mooi lichaam te zijn. Jouw lichaam is niet slecht, lelijk of fout. Omarm je innerlijke godin.’’

Repost

Amy Schumer bedankt Whitney op haar Instagram-account voor de foto met een repost. Toch is er – naast veel positieve reacties – ook een hoop narigheid naar boven gekomen, zo schrijft Whitney. Hier laat ze zich echter totaal niet door uit het veld slaan, bewijst ze in haar volgende post. You go girl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Amerikaanse gaat viral met post over Amy Schumer
Sluiten