Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 23 mei 2016 / 11:26 uur

Sneakerfans opgelet: Vans komt met een nieuwe lijn!

Nog meer nieuws over & Other Stories! De winkelketen gaat namelijk voor de tweede keer samenwerken met sneakermerk Vans.

Eerder al maakte de winkelketen bekend een vestiging in Utrecht te openen. De collectie komt net op tijd voor het nieuwe seizoen: laat die zomer nu maar komen!

De Vans collectie moet een vrouwelijke en artistieke touch krijgen. Er zijn drie verschillende modellen ontworpen voor de lijn: De Canvas Slip-On, de Canvas Old Skool en de Leather Slip-On.

Canvas

De sneakers zijn gebaseerd op het idee van canvas schilderijen. „Geïnspireerd door schilderijen, ontstond het idee om letterlijk canvas te gebruiken. Onze drie verschillende versies variëren van blanco canvas en fel gekleurd leer, als een kunstwerk dat je overal bij kunt dragen”, aldus Pauline Abascal, print ontwerper bij & Other Stories.

Sneak-preview

Ben je enthousiast geworden van de samenwerking? Je geduld hoeft gelukkig niet heel lang op de proef te worden gesteld! Vanaf morgen (dinsdag 24 mei) is de collectie te verkrijgen in winkels en via stories.com. Hier zie je alvast een sneak-preview van de stappers. Ga jij ze kopen?

De Canvas Slip-On (€ 85)
De Canvas Old-Skool (€ 90)
De Leather Slip-On (€ 100)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Sneakerfans opgelet: Vans komt met een nieuwe lijn!
Sluiten