Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 6 mei 2016 / 14:40 uur

Science says: vollere vrouwen hebben betere seks

Buiten het feit dat het vandaag internationale Anti-Dieetdag is, heb je nu nóg een reden om je flink vol te proppen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vollere vrouwen betere seks hebben.

Uit onderzoek van singles247 blijkt dat vrouwen met maatje 44 of meer beter seksen dan de dunnere dames. Dit zou komen doordat vollere vrouwen tevredener zijn over hun leven én lekkerder in hun vel zitten. Zij maken zich een stuk minder druk over lovehandles en striae.

Niet het meest

Dit betekent niet dat zij het meeste seks hebben. Het onderzoek vertelt ons dat slankere, atletische dames vaker een vrijpartij hebben. Echter zijn zij hier minder tevreden over dan de curvy ladies. Tina West, dating consultant van de site, vindt het interessant om te zien hoe onze gevoelens samenhangen met ons figuur.

„Natuurlijk is ons uiterlijk niet bepalend voor hoe tevreden wij over ons seksleven zijn, maar het speelt duidelijk een grote rol. Wat het belangrijkste is, is dat jij je zeker voelt over je figuur en dat je een partner hebt die dit ook doet.” Als disclaimer vermeldt West nog wel dat je figuur je geen garantie geeft op je geluk én seksleven.

Reageer op artikel:
Science says: vollere vrouwen hebben betere seks
Sluiten