Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 1 mei 2016 / 16:55 uur

Science says: festival is dé plek om vreemd te gaan

Zeven op de tien festivalgangers vinden een festival de perfecte plek om een scheve schaats te rijden. Dat blijkt uit onderzoek van datingsite – voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek naar een verhouding – Victoria Milan.

Dus…

Het onderzoek wijst uit dat 80% van de festivalgangers die vreemdgaat, op stap zijn met vrienden. Het liefst trekken ze naar internationale festivals omdat daar de perfecte anonieme sfeer heerst voor een sensueel avontuurtje.

Hoewel de omgeving perfect is, zeggen de overspelige muziekliefhebbers dat ze hun ontrouw niet vooraf plannen. Volgens zes op de tien is elke ontmoeting spontaan.

Een derde van de ondervraagden zegt dat een muziekfestival de beste omgeving is voor een fling; het komt door dat gelukzalige vakantiegevoel dat er op een festival heerst. Iets meer dan een kwart geeft toe te profiteren van de omvang van het evenement. Ze verdwalen tussen podia en kraampjes op zoek naar een man of vrouw.

P.S. op de vraag op welk soort muziekfestivals de mensen het meest ontrouw zijn, scoorde indie festivals het hoogst (31%), gevolgd door jazz fesivals (26%), pop rock festivals (24%) en techno festivals (19%). So you know…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Science says: festival is dé plek om vreemd te gaan
Sluiten