Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 13 mei 2016 / 12:29 uur

& Other Stories strikt Beyoncés favoriet Zana Bayne

Wil jij je in net zulke leren pakjes hijsen als Kylie Jenner en Beyoncé, maar groeit het geld je niet op de rug? Goed nieuws: & Other Stories heeft Zana Bayne binnengehaald als nieuwe gastdesigner.

En dat betekent dat er in de herfst van dit jaar flink je slag kunt slaan bij het zusje van H&M. De New Yorkse ontwerper, waar Beyoncé geregeld een pakje van draagt, staat bekend om haar artisanale leren tassen en accessoires, vaak met een ietwat kinky randje.

Vrouwelijkheid

Volgens & Other Stories zal de nadruk komen te liggen op zorgvuldig gecompileerde serie leren stukken en accessoires, met een sterke nadruk op vrouwelijkheid. Daarnaast zullen we veel grafische lijnen en vormen gaan zien. Eerder werkte de Zweedse keten al samen met Rodarte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
& Other Stories strikt Beyoncés favoriet Zana Bayne
Sluiten