Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 11 mei 2016 / 08:30 uur

Meisje creëert complete look met alleen lipsticks

Een mascara voor je wimpers, blush voor je wangen en gloss voor je lippen… alles voor een complete look. Maar dit meisje weet haar hele gezicht op te maken met alleen maar Kylie Jenner Lip Kits.

Nikita Dragun heeft in samenwerking met LiveGlam een filmpje gemaakt waarin ze laat zien hoe jij je op kunt maken met enkel en alleen lipsticks. Hier komen drie kleuren uit de collectie van de Kardashian-telg aan te pas: True Brown K, Koko K en Kourt K, die ze dus niet alleen voor haar lippen gebruikt.

Zo doet ze het

Allereerst pakt Nikita de True Brown en kleurt ze hiermee haar wenkbrauwen in; met deze kleur maakt ze even later ook nepsproetjes. Vervolgens kiest ze voor Koko K om haar wangen kleur te geven en gebruikt ze Kourt K voor een felle eyelinerlook. De enige kleur die ze gebruikt waarvoor hij bedoelt is, is Koko K: die smeert ze als een na laatste stap op haar lippen.

Het klinkt onmogelijk, maar Nikita weet een prachtige look te creëren met deze drie producten. Kijk zelf maar:

View this post on Instagram

When bae wants to take you swimming 😉 @nikita_dragun used @kyliecosmetics to create this glam full face look that def won't budge in the summer ❤️😍 – Video by #LiveGlam

A post shared by LiveGlam (@liveglam) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje creëert complete look met alleen lipsticks
Sluiten