Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 4 mei 2016 / 11:51 uur

Geheel begrijpelijk: deze hunk verovert Instagram

Wij van Metro Lifestyle zijn verslaafd aan Instagram en volgen talloze accounts voor een dagelijkse dosis prachtige plaatjes. En ook dit account is er eentje dat we zonder twijfel aan ons lijstje gaan toevoegen.

Met zijn lange, blonde lokken en hipsterbaard laat deze Noorweegse marineofficier menig vrouwenhart sneller kloppen. De 30-jarige Lasse Matberg uit Stavanger zag zijn fanbase namelijk binnen korte tijd van 500 naar maar liefst 109.000 Instagramvolgers groeien dankzij zijn heerlijke selfies.

Soft side

Deze oerman is niet alleen stoer en sportief, maar heeft ook een zachte kant, te zien aan de kiekjes waarop hij een schattig hondje vasthoudt. He has it all, dus het is wat ons betreft is het niet zo gek dat Instagram op hol slaat.

Kun jij ook wel een mooie man op je tijdlijn gebruiken? Dan kun je maar beter zoeken naar @lasselom op Instagram en als de wiedeweerga op ‘volgen’ klikken.

Hieronder alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geheel begrijpelijk: deze hunk verovert Instagram
Sluiten