Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 2 mei 2016 / 11:37 uur

Deze broek is ontworpen om je billen te geven

Ben jij niet tevreden over de look van je achterwerk in wat voor broek dan ook? Wellicht is dit model van Levi’s iets voor jou.

De wedgie fit jeans van jeansgigant Levi’s worden omschreven als „de ondeugendste spijkerbroek in je kast.” Omdat „elk paar je heupen en middel omarmt om zo je beste facetten te showen.” De broek is zo ongelooflijk populair, dat het merk besloot een short met hetzelfde effect op de markt te brengen.

Niet bij iedereen geliefd

Ondanks de populariteit van de billenlifter is niet iedereen fan. Kylie Jenner was een van de eersten die een paartje mocht testen. Natuurlijk poseerde zij ermee op Instagram, en zag ze er fantastisch uit. Het Amerikaanse Buzzfeed testte ook een paar, maar was minder enthousiast. „De kleinste buiging zette m’n vagina in vuur en vlam”, vertelt tester Chrissy Mahlmeister.

Ook de Amerikaanse Cosmopolitan gaf tien van haar werknemers een broek. Sommigen vonden het stukje stof tussen de billen prettig, maar de meesten vonden het niets. „Ik kon er niet in ademen of buigen“, luidde één van de reviews.

En, zou jij het dragen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze broek is ontworpen om je billen te geven
Sluiten