Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 5 mei 2016 / 15:40 uur

Briljant gesprek Channing Tatum en autistisch meisje

Hollywood knapt uit elkaar van de sterren, waaronder superhunk Channing Tatum. De 21-jarige autistische Carly Fleischmann mocht hem interviewen, en dat werd een hilarisch gesprek.

Carly kreeg de eer om Channing te interviewen voor haar YouTube-kanaal. Of eerder gezegd andersom, want de Magic Mike-acteur kreeg de eer om te verschijnen in de allereerste aflevering van haar interviewserie ‘Speechless With Carly Fleschmann’.

De naam van de serie windt er geen doekjes om; Carly kan door haar autisme niet praten en wordt daarbij geassisteerd door een computer. Echter is het meisje zo gevat en scherp dat het een hilarisch gesprek wordt tussen de twee. Geen vraag blijft ongesteld, en de antwoorden die Carly geeft zijn direct en ongecensureerd.

Carly trapt het interview af met de woorden: „hij is een stripper geweest, een politieman, een geheime agent, een reporter, een vriendje voor velen en binnenkort dumpt hij zijn vrouw om bij mij te kunnen zijn. Ik heet Channing Tatum van harte welkom.”

En ja, daarmee is de toon van het interview gezet. Voordat Channing het doorheeft rept de dame al over scheidingspapieren en hun toekomst samen als gelukkig echtpaar. Channing kan niets anders dan constant in de lach schieten bij zowat elke vraag uit de koker van Carly.

Bekijk het hele interview hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Briljant gesprek Channing Tatum en autistisch meisje
Sluiten