Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 26 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Binnenkijken: het gigantische huis van Sylvie Meis

Ook zo benieuwd hoe Sylvie Meis woont? Hoewel ze veel waarde hecht aan privacy, geeft ze eenmalig een rondleiding door haar enorme huis.

Sylvie heeft als succesvol lingeriemodel en presentatrice zichzelf een keurig optrekje kunnen aanmeten in het Duitse Hamburg. Geen appartement driehoogachter, maar een groots huis in het centrum van de stad. In de video loodst Sylvie ons door verschillende vertrekken heen. Zo zien we haar luxe indoorgym, walk-in closet en theecollectie (?).

Selfie galore

Daarnaast worden er ook de nodige selfies gemaakt. Dat heeft volgens de presentatrice een doel. Ze vertelt dat ze de foto’s niet voor zichzelf maakt. „Ik wil mijn volgers laten zien dat ook ik hard moet werken voor mijn lichaam. Het is een bepaalde manier van leven, een lifestyle.”

https://www.youtube.com/watch?v=vy1S7tcOXII

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Binnenkijken: het gigantische huis van Sylvie Meis
Sluiten