Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 17 mei 2016 / 14:47 uur

13 x Wijze lessen uit The Hills

Zes seizoenen lang hebben we kunnen lachen om, huilen met en leren van de hoofdrolspeelsters van MTV’s The Hills. Nu, zes jaar na dato, zet Metro Lifestyle alle memorabele momenten uit de serie voor jou op een rij.

In de serie die voortvloeide uit Laguna Beach, krijgen we een kijkje in het leven van Lauren Conrad en haar vriendinnen. Zij laten ons zien hoe zij omgaan met liefdesverdriet, nieuwe mannen en stukgelopen vriendschappen.

1. Vriendschappen zijn niet voor altijd
Beste vriendinnen Lauren en Heidi eindigen hun vriendschap in het derde seizoen van The Hills. De vriendschap tussen de twee werd al verstoord toen Heidi’s lover Spencer verscheen. Nadat hij roddels over LC verspreidde, was de vriendschap tussen de twee over. Ook verwatert de vriendschap tussen Lauren en Audrina evenals die van Lauren en Jen Bunny.

2. Of toch wel…
Wanneer Heidi voor het altaar staat, beseft LC dat zij de bruiloft van haar former best friend toch niet mag missen. Ook wordt Lauren halverwege de serie herenigd met longtime best friend Lo en is alles weer als vanouds.

3. De kwaliteit van vriendschappen gaat voor de kwantiteit
Lauren beseft zich al te goed dat het hebben van meer vrienden niet altijd betekent dat het goede vrienden zijn. Daarom vertelt LC dat ze liever een paar goede vrienden heeft dan een hele hoop ‘nep’-vrienden.

4. Zeg waar het op staat

5. Chicks before dicks?
Niet echt. Dit bewijst Heidi wanneer zij haar beste vriendin compleet laat vallen voor haar nieuwe lief, Spencer Pratt.

6. It’s not all about the looks
Iedereen houdt van een knappe man, maar ga niet enkel af op zijn looks. Tijdens een dubbeldate ontdekken Audrina en Lauren namelijk dat knappe mannen ook behoorlijk saai kunnen zijn.

7. Niet iedereen houdt van bad guys
A.k.a. Justin Bobby. Waar Audrina weg is van hem, hadden haar vriendinnen geen grotere hekel aan hem kunnen hebben.

8. Uiteindelijk komt alles goed

9. Je kan niet met iedereen bevriend zijn
Met Kristen Cavallari, bijvoorbeeld.

10. Je hoeft niet altijd de schuld op je te nemen
Eigenlijk sluit dit deels aan op punt vijf. Als het niet jouw schuld is, doe dan ook niet alsof. Als iemand anders fout zit, mag jij die persoon hierop wijzen. Zeg dus waar het op staat.

11. Sla een tripje naar Parijs nooit af

11. Vriendschap moet van twee kanten komen
Als jij (Lauren) moeite stopt in een vriendschap, maar de ander (Heidi) totaal niet, is het jouw tijd dan nog wel écht waard?

12. Bemoei je met je eigen zaken
„Vecht andermans gevechten niet uit”, aldus Lauren.

13. Liefde is niet altijd een sprookje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
13 x Wijze lessen uit The Hills
Sluiten