Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 25 apr 2016

Zo vierde Gigi Hadid haar 21e verjaardag

Het half-Nederlandse topmodel Gigi Hadid heeft afgelopen zaterdag een bosje met 21 kaarsjes mogen uitblazen. Ze reisde af naar Californië voor een mini-break, waar een lang gedekte tafel en haar familieleden klaarstonden.

Het liefje van ex-One Directioner Zayn Malik vierde haar verjaardag samen met haar twee halfzusjes Marielle en Lanzy, zusje Bella en broertje Anwar. Uiteraard zagen de Hadidjes plus het verjaardagsdecor er piekfijn uit. En met dank aan Snapchat en Instagram kunnen we stiekem meegenieten van het verjaarspartijtje van de blonde schone.

Bekijk de verjaardagsbeelden hieronder:

https://www.instagram.com/p/BEiC6yWKNmK/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zo vierde Gigi Hadid haar 21e verjaardag
Sluiten