Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 15 apr 2016 / 10:15 uur

Weekendtip: Blueprint Festival

Denimliefhebbers opgelet! Dit weekend staat het Westergasterrein in het teken van het Blueprint Festival. En jij moét daarbij zijn.

Het denimevenement is onderdeel van de Amsterdam Denim Days.

Dazzled Denim

Vrijdag (van 12.00 tot 20.00 uur, haast je) en zaterdag (van 10.00 tot 18.00) is er van alles te zien én te beleven op het gebied van spijkermode. Je kunt tentoonstellingen bekijken, workshops volgen en natuurlijk die perfecte spijkerbroek inslaan. Toegangskaarten kosten 12,50 euro en het hele programma vind je hier.

Denimschool

Wil je zelf graag leren werken met denim, dan moet je plaatsnemen in de schoolbanken van de International Jean School in Amsterdam. Op deze MBO niveau 4-opleiding van een jaar leer je ALLES over het ontwerpen en produceren van denimkleding. Tijdens de Amsterdam Denim Days kun je het werk van een aantal afgestudeerde studenten bekijken. Ter motivatie en ter inspiratie. Nieuwsgierig geworden? Voor meer info klik hier.

Denim is always a good idea!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekendtip: Blueprint Festival
Sluiten