Andrea Peelen
Andrea Peelen Lifestyle 7 apr 2016 / 15:30 uur

Van obesitas naar bikinimodel: deze vrouw lukte het

Ze woog zo’n 104 kilogram op haar zwaarste moment en kreeg last van problemen met haar gezondheid. Maar anno 2016 is de 30-jarige Donna Gillie verre van de vrouw die ze ooit was. De Canadese is hartstikke fit en presenteert zich zo nu en dan als bikinimodel. Zónder dat ze een operatie heeft moeten ondergaan.

Het klinkt bijna als een sprookje, maar toch is het echt waar. Donna ging jarenlang door het leven met extreem overgewicht. In haar tienertijd tikte ze de 104 kilo aan. Toen ze op 22-jarige leeftijd merkte dat ze niet eens meer normaal kon zitten, besloot ze iets aan haar overgewicht te doen.

Donna nam een abonnement op een sportschool en begon zichzelf in het zweet te werken. Ook haar eetpatroon veranderde ze, door meer fruit en groente te eten.

Succesvol

Binnen twee jaar lukte het Donna al om 31 kilo af te vallen. En na heel wat lessen Zumba, body pump en steps, viel ze nog meer af. Donna raakte zo enthousiast dat ze in 2010 een fitnessinstructeur in de arm nam, die haar hielp om haar lichaam om te toveren naar een bikinibody. Dit lukte: Donna heeft inmiddels al twee keer deelgenomen aan een bikinicontest, de derde staat in de planning. En dat allemaal nu ze in totaal zo’n 52 kilo is afgevallen. Wat een prestatie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van obesitas naar bikinimodel: deze vrouw lukte het
Sluiten