Gina Pesulima
Gina Pesulima Lifestyle 24 apr 2016 / 10:50 uur

Tattoo try-out: met dank aan de InkHunter app

Wil je een tijdje tattoo laten zetten, maar kun je de eerste stap maar niet zetten? Goed nieuws: met behulp van de InkHunter kun je precies zien of het ontwerp dat je in gedachten hebt je staat. Op de plek die je voor ogen hebt…

Dé app voor de twijfelaars onder ons!

Hoe de app werkt? Simpel, je zet een paar streepjes op je huid: op de plek waar je een tattoo zou willen hebben en kiest een ontwerp. Je kunt hierbij een tatoeage kiezen die al is opgeslagen in de app of je eigen tatoeage tekenen. Be creative! Vervolgens maakt de app gebruik van augmented reality: wanneer je de camera van je telefoon op het juiste stuk huid richt, verschijnt hier het ontwerp. Daarna kun je de grootte aanpassen. Ten slotte kun je hier een foto/screenshot van maken.

InkHunter is op dit moment alleen nog verkrijgbaar voor iPhone, maar er komt binnenkort ook een versie voor Android en Windows telefoons.

Ga jij de app uitproberen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tattoo try-out: met dank aan de InkHunter app
Sluiten