Andrea Peelen
Andrea Peelen Lifestyle 17 apr 2016 / 14:36 uur

Pokémonlingerie: draag een beha gemaakt van Pikachu

Een Japanse kledingfirma brengt pure nostalgie terug. In hun nieuwe collectie staat namelijk de fameuze animatie Pokémon centraal. Je kunt er moeilijk omheen. Maar is het ook wat voor jou, een beha gemaakt van Pikachu’s?

20 jaar

We weten: het klinkt alsof je oud wordt, maar Pokémon heeft inmiddels haar twintigste verjaardag gevierd. Vandaar dat Yummy Mart met een collectie op de proppen komt dat een eerbetoon is aan de animatie.

Vanaf 20 april aanstaande is de lijn verkrijgbaar in de winkels. Je kunt niet alleen een beha of slipje kopen met de Pokémons erop, ook een cape behoort tot de mogelijkheden. En vergeet niet het slaapmasker en de handdoeken in Pikachu-stijl!

Helaas voor de liefhebbers is de collectie alleen te koop in Japan zelf. Maar wie weet, er is vast wel iemand die de items inslaat en ze doorverkoopt via Amazon of eBay. Geen idee alleen wat de prijzen zullen zijn van de kostbare stukken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pokémonlingerie: draag een beha gemaakt van Pikachu
Sluiten