Andrea Peelen
Andrea Peelen Lifestyle 7 apr 2016 / 14:50 uur

Nieuw kapsel nodig? Ga voor verstopt regenbooghaar

Kapsels in alle kleuren van de regenboog zijn al een tijdje lang hip. Maar waar een trend is, is ook altijd weer een subtrend. Na de regenboogpony en kleurrijke roots is het nu tijd voor ‘verstopt’ regenbooghaar.

De trend is eigenlijk heel simpel: aan de onderkant van het haar worden regenboogtinten aangebracht. Oftewel: je kunt er voor kiezen om de felle kleurtjes te laten zien, of ze juist weg te stoppen onder je eigen haarkleur. Superhandig als je een sollicitatie hebt en later op de dag de show wil stelen op een feestje!

De bedenker

De trend is in het leven gebracht door een blogster uit Singapore, Jaye Harkness. In eerste instantie lijkt het op de videobeelden alsof ze een ‘gewone’, donkere bob heeft, maar als ze haar handen door d’r haar haalt blijkt dat er een heel scala aan kleuren onder verstopt zit. De look werd al snel opgepikt en is inmiddels massaal gedeeld op social media. Zou jij het aandurven?

View this post on Instagram

Some fun underlights on @nicoleward99 #hairbyjoeyrush #underlights #rainbowhair #haircolor #tarzana #hair #peekaboohighlights

A post shared by Joey Rush Hairstylist/Educator (@joeyrushdotcom) on

View this post on Instagram

PLESE READ!! So I always have people say to me I wish I could have vivid color in my hair but my job won't allow it. I think why?? What's wrong with having vivid colors in the hair? It's time we break this stereotype! This beautiful unicorn is a pharmaceutical professional! We did underlights so she can have these beautiful colors without being judged at work. Hopefully things will change and anyone that wants to express themselves through their beautifully colored hair can! In the meantime #underlights is a great start! Baby steps. #unicorntribe #scruplesurbanshock #scrupleshair #taotam #vividhair #mermaidhair #rainbowhair @alix_maya thank you for the inspiration! #cthairdresser #

A post shared by Amy Godo (@color_ahead) on

View this post on Instagram

⚡️🌈Hidden Rainbows🌈⚡️ how badass is this little client of mine @_lucky_girl_03 🦄✨ she just turned 13 and her mom brought her in for the ultimate birthday present, neon rainbow #unicornhair!!💜💚❤️💙💛 Kept it to the #underlights vibes so she can keep it subtle when at school or go wild when she's rocking out with her band SplatterPaint🎵keep killing it little homie🤘🏽⚡️ #mswonderlandcreation #hiddenrainbows #unicornhair #mermaidhair #mermacorns #mermaidians #pravana #joico #joicomermaid #neonlights #rainbowhair #customcolors #modernsalon #btcpics #btconeshot_color16 #btconeshot_rainbow16 #btcpics #stylistshopconnect @wonderland_studios #lifestooshortforboringhair #dmv #meow #hairbyalicesu

A post shared by 𝔸 𝕃 𝕀 ℂ 𝔼 🌙 Hᴀɪʀ Aʀᴛɪsᴛ (@ms_wonderland) on

https://www.instagram.com/p/BDbmERuSpoV/

View this post on Instagram

Those underlights tho 😍😍💞💖💕💗 #hair #authentichairarmy #instahair #nofilter #haircolour #haircolor #follow #hairdo #underlights #nothingbutpixies #greenhair #bluehair #instafashion #unicorntribe #hotonbeauty #taotam #imallaboutdahair #purplehair #pinkhair #hairoftheday #hairideas #purplehairdontcare #americansalon #hairfashion #hairofinstagram #modernsalon #hairgoals #greenhair #behindthechair

A post shared by Steven Austin (@stevenaustinhairartist) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw kapsel nodig? Ga voor verstopt regenbooghaar
Sluiten