Andrea Peelen
Andrea Peelen Lifestyle 7 apr 2016 / 14:50 uur

Nieuw kapsel nodig? Ga voor verstopt regenbooghaar

Kapsels in alle kleuren van de regenboog zijn al een tijdje lang hip. Maar waar een trend is, is ook altijd weer een subtrend. Na de regenboogpony en kleurrijke roots is het nu tijd voor ‘verstopt’ regenbooghaar.

De trend is eigenlijk heel simpel: aan de onderkant van het haar worden regenboogtinten aangebracht. Oftewel: je kunt er voor kiezen om de felle kleurtjes te laten zien, of ze juist weg te stoppen onder je eigen haarkleur. Superhandig als je een sollicitatie hebt en later op de dag de show wil stelen op een feestje!

De bedenker

De trend is in het leven gebracht door een blogster uit Singapore, Jaye Harkness. In eerste instantie lijkt het op de videobeelden alsof ze een ‘gewone’, donkere bob heeft, maar als ze haar handen door d’r haar haalt blijkt dat er een heel scala aan kleuren onder verstopt zit. De look werd al snel opgepikt en is inmiddels massaal gedeeld op social media. Zou jij het aandurven?

https://www.instagram.com/p/BDbmERuSpoV/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nieuw kapsel nodig? Ga voor verstopt regenbooghaar
Sluiten