Carolien Tsao
Carolien Tsao Lifestyle 12 apr 2016 / 11:53 uur

Met zoveel zorgvuldigheid wordt een Diortas gemaakt

Je moet er heel wat voor over hebben, maar dan heb je wel een tijdloze eyecatcher die letterlijk iedere outfit compleet maakt. Waar we het over hebben? De nieuwste designertas van Dior.

Het Franse modehuis bewijst met deze video dat iedere tas een unieke in zijn soort is en iedere euro waard is. De tassen worden met de hand in elkaar geknutseld en dat blijkt een heel secuur werkje, tot in het kleinste detail.

Diorever

Voor al dat werk moet je wel je geldboompje kaalplukken. Het item kost namelijk een kleine 3000 euro. De Diorever – die in deze video gemaakt wordt – is de nieuwste telg van de collectie en hij staat nu al bovenaan ons verlanglijstje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met zoveel zorgvuldigheid wordt een Diortas gemaakt
Sluiten