Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 6 apr 2016 / 12:00 uur

Is contouring dé oplossing voor slank ogende benen?

Ben jij nooit tevreden over hoe jouw benen eruit zien op foto’s? Kunnen ze net iets slanker of hebben ze een kleurtje nodig? Probeer ze eens te contouren!

Contouren wordt vooral gebruikt om je gezicht smaller te doen lijken. Met een bronzer creëer je schaduwen in je gezicht, en een highlighter haalt de hoogste punten naar voren. Mensen probeerden later ook hun benen, buikspieren of zelfs hun hele bovenlichaam te contouren.

Make-upartieste Nikki French komt nu met een nieuwe variant: leg contouring. In de korte video die Nikki op haar Instagramaccount zette, is te zien hoe zij haar benen transformeert met verschillende vloeibare bronzers en highlighters.

https://www.instagram.com/p/BDoO7jsiwxa/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is contouring dé oplossing voor slank ogende benen?
Sluiten