Moïra van Sas
Moïra van Sas Lifestyle 21 apr 2016 / 08:45 uur

In dit restaurant in Londen is iedereen naakt

Zonder enige gêne naakt je diner verorberen. Het kan in het nieuwe pop-uprestaurant The Bunyadi in Londen. Daar kun je de aankomende drie maanden zonder kleding aan tafel verschijnen.

In het restaurant is een gedeelte waar mensen helemaal naakt zitten (ook hun mobieltje moeten ze inleveren). In het andere deel kunnen mensen eten die de voorkeur hebben hun kleding aan te houden tijdens het eten. De bediening zal ook poedelnaakt serveren. Alleen het keukenpersoneel draagt – uit veiligheidsoogpunt – een koksbuis.

Vrijheid

De initiatiefnemers van het restaurant willen een avond met complete vrijheid, waarin mensen moeten kunnen genieten van een avond uit, zonder storende factoren, zoals kleding, chemicaliën, elektriciteit en moderne technologieën zoals je telefoon.

Op de wachtlijst voor The Bunyadi staan inmiddels al meer dan 10.000 mensen.

Reageer op artikel:
In dit restaurant in Londen is iedereen naakt
Sluiten