Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 18 apr 2016 / 10:30 uur

Hebben: deze bloeddorstige Jaws-sneakers

Heb je tijdens je exotische zwempartij tóch altijd die angst dat er iets in je tenen hapt? Grote kans dat je het aan de films Jaws te danken hebt. En precies één van de angstige scenes uit de film is nu te koop, in de vorm van een paar bloeddorstige sneakers.

Steven Spielberg is de schrijver van het angstaanjagende script van Jaws, de film waarin haaien de hoofdrol spelen. En bloed, veel bloed. Maar laat dit nou net het leidraad vormen voor een paar designers. Zij hebben zich laten inspireren door de hongerige haai uit Jaws.

In de Jaws-lijn van het Amerikaanse bootschoenenmerk Sperry zitten drie verschillende bootschoenen en sneakers in de kleuren ‘bloed rood’, ‘tandwit’ en ‘oceaan blauw’. Op elke schoen zitten verschillende accenten uit de film verwerkt. Zoals de vrouw die wordt aangevallen in de golven, of de kaken van de levensgevaarlijke haai.

Hebben? De schoenen kosten tussen de 70 dollar (omgerekend 62 euro) en 85 dollar (omgerekend 75 euro) en worden naar verluid vanaf mei online verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: deze bloeddorstige Jaws-sneakers
Sluiten