Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 25 apr 2016 / 15:30 uur

Geen nagellak? Deze Japanse sokjes zijn de oplossing

Ken je het, het leed dat nog-niet-klare-zomertenen heet? Je tenen hebben een dringende lik verf nodig, maar je hebt geen tijd én geld voor een pedicure. Gelukkig bieden deze Aziatische teensokken soelaas.

Op het wereldwijde web passeren vaak Aziatische beautyproducten de revue, de één nog gekker dan de ander. Deze sokjes zijn dé oplossing voor de luie lakker in nood. De sokjes, of eerder gezegd teenkousen, komen in allerlei verschillende nagelkleuren, nail-art en printjes. Van Disney tot exotische palmbladeren met glitters; de keuze is reuze.

De sokken gaan als warme broodjes over de Aziatische toonbanken, dus je moet goed zoeken wil je een paar bemachtigen.

Maar tot die tijd hebben we de beelden nog:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geen nagellak? Deze Japanse sokjes zijn de oplossing
Sluiten