Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 19 apr 2016 / 11:30 uur

Fans Kylie Jenner zijn woest om Lip Kit

Kylie Jenner is een celeb met een grote schare beautyfans. Toen de beauty addict met een eigen ‘Lip Kit’ op de markt kwam, brak het internet. Maar nu zijn fans wat minder positief gestemd; de kwaliteit van de lipgloss is op zijn zachtst gezegd s-h-i-t.

De producten van Kylie’s hand waren binnen enkele minuten wereldwijd uitverkocht. En elke dat de voorraden werden aangevuld, raakten ook die stapels binnen luttele minuten uitverkocht. Fans verkondigde op Twitter en Instagram dat ze een lipkitje hadden bemachtigd, of soms zelfs alle zeven kleuren in hun digitale winkelmand hadden geslingerd. Maar nu de fans het product eenmaal thuis hebben daalt de optimisme tot een vriespunt…

Het begon met beautyblogger Jeffree Star, die zijn onvrede uitte op Twitter. Als snel sloot een schare eveneens woeste fans zich bij hem aan: die kwast, die kleur, die kwaliteit, het was een gevalletje ‘van een koude kermis thuiskomen’.

Maar bij Kylie zelf bleek de commotie rond haar lipkit-kwaliteit ook niet onopgemerkt, zo tweette de ster afgelopen zondag dat iedereen die op 1 april heeft besteld, een nieuwe krijgt thuisgestuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans Kylie Jenner zijn woest om Lip Kit
Sluiten