Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 11 apr 2016 / 17:54 uur

Dit zegt jouw haarkleur over je seksleven

Hebben blondjes écht meer plezier en zijn roodharigen zo vurig als gezegd wordt? Volgens het Australische condoommerk SKYN wel. Volgens hen zou je haarkleur laten zien wat jij tussen de lakens uitspookt.

Het merk verzamelde 5117 mannen én vrouwen tussen de 18 en 34 jaar. Zij vulden allen keurig een digitale enquête in. Hier kwam het volgende uit:

Zwart haar

Zwartharigen moeten het vooral hebben van datingapps. Tenminste, 21 procent van hen. Over het algemeen hebben zij meer moeite met het regelen van een seksdate in real life. Toch zijn mensen met zwarte lokken degenen die het vaakst eindigen met een vreemdeling in bed. 65 procent van hen heeft weleens een vrijpartij gehad voor slechts één nacht, tegenover 61 procent van de blondjes, 59 procent van de brunettes en 57 procent van de roodharigen.

Rood haar

Zin in een wilde avond? Ga voor een bedpartner met rood haar. Uit het onderzoek is gebleken dat roodharigen in bed net zo vurig zijn als hun haarkleur. 20 procent van hen is zelf wel in voor een vijftig-tinten-grijs-avond.

Blond haar

Dames en heren zoeken het liefst een plekje buiten hun nestje. 80 procent van de blondjes deed het onder de douche of in een bad, 67 procent bedreef de liefde in een auto en 51 procent van hen zette letterlijk de bloemetjes buiten. Hoe spannend ze ook zijn, de blonde burger geeft zichzelf het laagste cijfer op een schaal van 1 tot seks king of –queen. Met 40 procent die zichzelf als stoeipoes beschouwt, staan de blondjes onderaan de ranglijst.

Bruin haar

Wat betreft de bruinharigen kwam er weinig spannends uit het onderzoek. Op alle vlakken scoren zij niet extreem hoog, niet extreem laag. 17 procent van hen maakt veelvuldig gebruik van een datingapp, 12 procent van hen is in voor een SM-achtige avond en 59 procent van de brunettes eindigde weleens met een vreemdeling tussen de lakens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit zegt jouw haarkleur over je seksleven
Sluiten