Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 apr 2016 / 07:00 uur

Bierbuikje? Deze T-shirtlijn schiet te hulp

Dat mannen met een bierbuikje moeite hebben met shoppen is geen geheim. Maar dat er nu een kledinglijn is die daar dé oplossing voor heeft, is nieuw. Alca Fashion verkoopt speciaal voor mannen met een bierbuikje T-shirts exact op maat.

Waar de ene winkel een S verkoopt die stiekem een XS is en de andere winkel niet verder gaat dan een L, maakt deze willekeurigheid in maten het shoppen voor mannen met een bierbuikje een ingewikkelde zaak. Het T-shirt is veel te wijd, veel te lang of je buik komt eronder uit. Eigenlijk past een T-shirt nooit perfect bij jouw lichaam. Maar volgens de webshop Alca Fashion is het niet de schuld van de mannen dat de shirts niet passen.

Omdat de shirtpionier het wel sneu vindt voor bierbuikdragers, komt de winkel met een complete lijn T-shirts die allemaal perfect om jouw lichaam vallen. Eerst moet je de maat van je buik opmeten, vervolgens kun je kiezen uit een ronde of een V-hals en daarna uit een basic kleur.

Alle T-shirts kosten 39,95 euro en zijn te koop in de webshop van het merk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bierbuikje? Deze T-shirtlijn schiet te hulp
Sluiten