Metro
Metro Lifestyle 27 apr 2016 / 19:00 uur

9 manieren om meer te halen uit de missionaris

Het is niet het populairste standje, maar veel mensen integreren de missionaris in hun vrijpartij. En dat is niet voor niets: het is een standje waarbij je elkaar kunt aankijken, kunt zoenen en allebei makkelijk klaar kunt komen.

Met onderstaande tips gaat deze positie je niet snel vervelen en wordt jouw vrijpartij extra intiem.

Kom omhoog

Gebruik een kussen om je billen omhoog te liften waardoor hij dieper in je kan komen en harder kan stoten.

Benen bij elkaar

Knijp je benen tegen elkaar aan. Hierdoor voelt het niet alleen voor hem strakker, ook jouw clitoris wordt beter gestimuleerd.

Knuffel

Sla je armen (en benen) om hem heen om nog dichter bij elkaar te zijn. Het is heerlijk wanneer jullie lichamen elkaar van top tot teen raken.

Hou vast

Pak hem bij zijn heupen om zijn tempo en kracht beter te kunnen controleren. Maar wees voorzichtig, jullie doen dit samen.

Tegelijk

Wanneer jij onderop ligt heb je je handen vrij om jezelf te verwennen. Gebruik je vingers of een speeltje om je tepels en clitoris te stimuleren voor een extra heet orgasme.

Maak oogcontact

De missionaris is het ideale standje om elkaar diep in de ogen te kijken. Verdrink in elkaars blik en geniet van de verschillende emoties die je ziet in zijn ogen.

Vastbinden

Maak je sekspartij kinky door je vast te laten binden door je lover. Gebruik een sjaaltje of handboeien om je handen vast te laten binden en laat hem de leiding nemen. Gebruik een blinddoek voor nog meer spanning.

Meer zoenen

Er zijn weinig standjes waar je zo dicht bij elkaar bent en elkaar zo goed kunt zoenen. Doe dit dan ook! Probeer eens om de hele vrijpartij lang extra sexy te maken met een intieme zoensessie.

Pats

Sla zachtjes op zijn billen om hem te laten merken hoe opgewonden je bent. Dit is (voor de meesten) omgekeerde wereld en dus een beetje wennen. Maar het kan zorgen voor een extra heet tintje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
9 manieren om meer te halen uit de missionaris
Sluiten