Eefje van Son
Eefje van Son Lifestyle 30 mrt 2016 / 15:27 uur

Wauw! Een bruiloft van $1 miljard ziet er zo uit

Dat je bruiloft de dag van je leven moet zijn, betekent vaak dat alles op die dag uit de kast wordt gehaald. Alleen gaat de bruiloft van student tandheelkunde Khadija Uzhakhovs met miljardairszoon Said Gutseriev nog een stapje verder. Om te beginnen bij de 23.000 euro dure couture jurk waarin Khadija trouwde.

Ze is pas twintig jaar oud, maar heeft het wel mooi voor elkaar gekregen de 28-jarige zoon van olie- en media tycoon Mikhael Gutseriev aan de haak te slaan. Said’s vader bezit zo’n 5,5 miljard euro en dat is goed terug te zien in de bruiloft van het kersverse echtpaar.

De details

De gastoptredens van Jennifer Lopez en Enrique Iglesias waren zeker niet het hoogtepunt van de dag. Het ene detail was namelijk nog mooier dat het andere…

https://www.instagram.com/p/BDjJOTrHZX/

Moskou was de plek van dé grote dag en niet zomaar natuurlijk. Het is de thuisbasis van de miljonairsfamilie en de stad waar de studente studeert. Naast de optredens, vond de receptie plaats in het über de luxe hotel Safisa, kwam het ontwerp van de loodzware, kristallen jurk uit de hand van Elie Saab en was de enige echte Sting onder andere te gast op de wereldbruiloft. Hij ging zelfs nog even een gesprekje aan met de bruidegom.

$1 miljard

Om het plaatje even compleet te maken: optredens van Jennifer Lopez en Enrique Iglesias, plus alle kristallen (ze waren niet alleen op de jurk te vinden), een taart waar heel Nederland en meer van kunnen eten, een flink aantal Rolls Royce’s en tien edities van de Floriade, zullen opgeteld zeker $1 miljard (884 miljoen euro) gekost hebben. En volgens bronnen is dat ook zeker het geval geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw! Een bruiloft van $1 miljard ziet er zo uit
Sluiten