Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 22 mrt 2016

Snoop Dogg ontwerpt voetbalschoen Adidas

Wat veel mensen niet weten, is dat rapper Snoop Dogg een grote voetbalfan is én al een aantal jaar samenwerkt met Adidas. Dit samen resulteerde in een ontwerp van de rapper voor het sportmerk.

Snoop staat bekend als fanatieke coach bij zijn zoontjes voetbalteam. ‚‚Voetbal is een van mijn grootste passies en daarmee bedoel ik alles van het coachen van kinderen, tot het helpen ontwerpen van the best gear,” vertelt Snoop tegen het Amerikaanse GQ. Naast ontwerper mag Snoop zich ook directeur van voetbalontwikkeling én directeur van voetbalrekrutering voor Adidas noemen.

Op de sportschoen staat een afbeelding van een honderddollar briefje. Ook staan de teksten ‘Mind on my money’ en ‘Money on my mind’ op de schoen gedrukt, een verwijzing naar zijn hit ‘Gin and juice’. De zool van de schoen heeft een gouden badje gehad. Omdat niets in het leven for free is, staat op de veters zitten de woorden ‘Gotta Hustle’ in gouden letters. De Adizero 5-Star 5.0 Snoop Cleats ziet er zo uit:

Voor bij de schoenen heeft de rapper matchende keepershandschoenen ontworpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg ontwerpt voetbalschoen Adidas
Sluiten