Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 22 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Oh, wauw: full body contouring is hier

Als je dat dacht je álles hebt gehad, is contouring weer terug in een nieuwe (ietwat bizarre) vorm.

Kim Kardashian zweert erbij en plots was de hele wereld in de ban van deze beautytrend. Het shapen van je gezicht is hot en we zien het terug in alle soorten en maten. Eerder schreven we over contouren met zelfbruiner, vrouwen die hun borsten contouren en ‘strobing‘, het nieuwe contouring.

Is dat alles? Zeker niet. Een make-up artiest besloot de trend naar een hoger niveau te tillen en contourt het volledige lijf van een model. Niet alleen haar gezicht en borsten worden onder handen genomen, hij gaat ook aan de haal met haar schouders, buik en armen.

Wat vind jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oh, wauw: full body contouring is hier
Sluiten