Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 18 mrt 2016 / 16:43 uur

Kylie Jenner vernoemt nieuwe Lip Kit naar zus

Ze zijn radend populair, de Lip Kits van Kylie Jenner. Reden te meer om nieuwe kleuren te lanceren. Tussen de nieuwe collectie zit een opvallende naam.

Al eerder vernoemde Kylie haar Lip Kits naar familieleden. Na Koko K (zus Khloé) en Mary Jo K (haar grootmoeder) is nu zus Kourtney aan de beurt. Dat er meer lipkleuren naar familieleden vernoemd zouden worden, verbaast ons niets, maar deze combinatie…

Dark plum

Kourt K is een donkere pruimkleur. Een verrassende combinatie! Kourtney Kardashian wordt namelijk zelden met een donkere lipstick gezien. Daarnaast wordt ze vaak bestempeld als ‘saaiste’ Kardashian-Jenner, doordat zij erg op haar privacy gesteld is. Niet wat je zou verwachten bij deze spannende, vloeibare lipstick.

Uitverkocht

Kylies Lip Kits gaan als warme broodjes over de toonbank. Als we Kylie Cosmetics Instagram moeten geloven, worden deze over een week weer aangevuld. Wees er dus snel bij!

Reageer op artikel:
Kylie Jenner vernoemt nieuwe Lip Kit naar zus
Sluiten