Metro
Metro Lifestyle 4 mrt 2016 / 17:30 uur

Is hij klein geschapen? Dit zijn de beste standjes

Hij is lief, knap en je bent verliefd. Er is alleen één probleem: je lover is klein geschapen en dat komt de seks niet ten goede. Maar niet getreurd, met deze standjes haal je het beste uit jullie vrijpartij.

Doggy

Dit is misschien wel het beste standje om hem goed te voelen, ondanks zijn kleine piemel. Maak je rug hol en leun op je ellebogen om hem nog dieper te laten komen. Elke man vindt het geil om zijn vrouw van achter te nemen: een win-winsituatie dus.

Cowgirl

Jij zit bovenop hem, dus jij bepaalt. Ga op je hurken zitten of zit op je knieën en buig een beetje naar voren. Bang dat ‘ie eruit floept? Ga niet te hard op en neer, maar blijf stevig op hem zitten en berijd hem door rondjes te draaien met je heupen. Zo stimuleer je ook nog eens je clitoris.

De V

Jij ligt op je rug met je benen recht omhoog en de man in kwestie zit op zijn knieën voor je. Hij houdt jouw benen vast (hoe ver kom je?) en kan zo lekker diep in je stoten. Ondertussen heb jij je handen vrij om jezelf te verwennen.

En verder..

  • De eerste 3 centimeter van je vagina en je clitoris zijn het gevoeligst. Besteedt meer aandacht aan het voorspel en vergeet ook tijdens het neuken je gevoelige plekjes niet.
  • Je kunt eens proberen anale seks te hebben. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar met een kleine piemel gaat het zeker makkelijker. Ook voor hem een andere ervaring, want extra strak.
  • Door je bekkenbodemspieren te trainen kun je deze aanspannen tijdens de seks, wat ervoor zorgt dat niet alleen jij, maar ook hij meer voelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is hij klein geschapen? Dit zijn de beste standjes
Sluiten