Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 17 mrt 2016 / 13:19 uur

Hebben: de Primark lentecollectie

Hoera! De dagen worden lichter, zonniger en hopelijk ook warmer. Tijd om de zomergarderobe aan te vullen met frisse, nieuwe en bovenal zomerse items. De Britse modeketen Primark brengt met hun lentecollectie een heuse ‘Camp California’-vibe in je kledingkast.

Wat missen we die easy, breezy summer days. Als Primark het voor het zeggen heeft lopen we deze lente in de kleuren geel, rood,, vintage blauw en grijs met allen een retro sausje. De keten laat de vrije geest uit de jaren 70 reïncarneren in een speelse, cheeky collectie. Denk aan denim (flared en straight), afgeknipte shorts, A-lijn doorknoop rokjes, weelderige bloemenprints en romantische zomerjurken met een bohemian twist.

De collectie ligt al in de Primark-filialen en de prijzen variëren van (accessoires) 1 euro tot aan jasjes van 49 euro.

Bekijk hieronder de collectiebeelden:

Seventies

Denim

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hebben: de Primark lentecollectie
Sluiten