Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 15 mrt 2016 / 16:45 uur

Dit verdient deze bekende beautyvlogger per maand

Het begint met een Youtube-kanaal, daarna volgt een Instagramaccount en voor je het weet heb je miljoenen volgers: de bekende Britse beautyvlogster Zoe Sugg volgde exact deze route en bezit inmiddels een heus imperium, zo blijkt uit haar maandelijkse inkomsten.

In 2009 startte Zoella (haar vlognaam) een YouTube-kanaal waar zij iedereen deed verbazen met haar easy doch prachtige make-up makeovers. Maar het is allang niet meer alleen een uit de hand gelopen hobby, het is big business onthulde de Britse dinsdag.

Imperiuminkomsten

Zoe strijkt per maand 50.000 pond op met haar beroep als beautyblogger en haar 10 miljoen (!) YouTube-abonnees. Dat is omgerekend ongeveer 65.000 euro. Per. Maand. De vlogster haalt haar inkomsten uit samenwerkingen met merken, het plaatsen van advertenties en de verkoop van haar boek ‘Girl Online’ (2014). Haar schrijfdebuut ging als een warm broodje over de toonbank. Ze versloeg zelfs de Harry Potter-schrijfster J.K Rowling met 78.000 verkochte exemplaren in één week.

Niet alleen haar werkleven bestaat uit vloggen, ook haar privé-leven heeft een YouTube-tintje. Haar verkering is namelijk niemand minder dan Alfie Deyes. De heer in kwestie is bekend van Pointless Blog. Een kanaal met bijna vijf miljoen abonnees. Carrièreswitch anyone?

View this post on Instagram

Forest walk with @pointlessblog on his birthday ❤️🎈🍁🍂

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

View this post on Instagram

Found this little photo of me & @pointlessblog! Really missing Greek weather on this rainy Monday! I uploaded a video of all things Mykonos & outfits on my main youtube channel last night! Go and check it out if you haven't already ☀️

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

View this post on Instagram

Good Morning ✌🏼️ its new video day for me! What are your plans for today?

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

View this post on Instagram

Thank you so much for 10 MILLION SUBSCRIBERS on my YouTube channel. This is an insane amount of people, a number I can never comprehend and I'm extremely grateful for. I wrote some slushy words over on my blog which you can check out in my bio 💗

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

View this post on Instagram

Had such a lovely day out at Arundel Castle today ☺️

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit verdient deze bekende beautyvlogger per maand
Sluiten