Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 30 mrt 2016 / 14:55 uur

Dit 9-jarige meisje is fitter dan wij

Er zijn maar weinig mensen die een 24-uur durend hindernisparcours van de Navy Seals voltooien. De 9-jarige Milla Star draait er haar hand niet voor om.

De 9-jarige Amerikaanse werd gepest door klasgenootjes. „Ik was niet goed in sport. De anderen lachten en scholden me daarom uit”, vertelt zij aan Miami Herald. De kleine Mila vroeg haar vader om advies. Hij is eigenaar van een fitnessschool en begon hier zijn kleine spruit te trainen. Inmiddels traint Milla drie uur per dag, vijf dagen per week. „Ik hou van wat ik doe, ik wil het eeuwig blijven doen.”

Momenteel staat de sportieveling in alle voorpagina’s wegens haar deelname aan het 24-uur durende hindernisparcours. Tijdens de Battlefrog Race BFX24 wordt onder andere in touwen geklommen, onder prikkeldraad doorgekropen en over hoge muren geklommen. Milla was de enige deelnemer onder de achttien en sliep slechts vier uur tijdens de wedstrijd. De rest van de tijd heeft ze gerend, gezwommen en geklommen. Ze heeft de hele wedstrijd samen met haar vader voltooid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit 9-jarige meisje is fitter dan wij
Sluiten