Amber Benig
Amber Benig Lifestyle 29 mrt 2016 / 09:05 uur

Deze beautyproducten zijn multi-inzetbaar

Een volledige make-uplook met slechts een paar producten? Het kan! Er zijn namelijk beautyproducten die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Metro Lifestyle zet ze voor jou op een rij:

1. Lipstick

Dit goedje is natuurlijk bedoelt om je lippen een mooie kleur te geven. Daarnaast is het ook prima te gebruiken als vloeibare blush. Dep de lipstick voorzichtig op je wangen, et voilà! Door de warmte van je vingers mengt dit mooi met de rest van je make-up. Let er alleen wel op dat je lipstick feller uitpakken dan je gewend bent van je poederbush.

2. Mascara

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook je mascara is multi-inzetbaar. Wanneer je je mascara vanaf the root aanbrengt, kan je deze voorzichtig tegen je ooglid bewegen. Hierdoor creëer je een zachte, natuurlijke eyeliner.

3. Oogschaduw

Oogschaduw is op vele verschillende manieren te gebruiken. Naast het kleuren van je ooglid, kan je er ook prima je wenkbrauw mee inkleuren. Ook kun je de lichte tinten gebruiken als highlighter en donkere als bronzer. Je kunt het zelfs gebruiken als eyeliner!

4. Bronzer/hightlighter

Na het lezen van nummer 3 is dit niet heel verassend, maar je kunt je bronzer en highlighter goed inzetten als oogschaduw. Gebruik de bronzer in de arcadeboog om diepte te creëren. Plaats de highlighter op het ooglid en op de binnenste ooghoek, voor een frisse oogopslag. Ook kun je je bronzer gebruiken om vet haar te maskeren. Voeg wat toe op de haaraanzet en je vet uitziende bos haar oogt een stuk matter. Ga hierbij wel voor een bronzer zonder glitter.

5. Haarlak

Wenkbrauwgel op? Gebruik haarlak! Dit laat, net als bij gewoon haar, je wenkbrauwhaartjes op hun plek zitten.

6. Babypoeder

Oké, waarschijnlijk zit dit niet standaard in je beautyroutine. Toch is het een erg handig en voordelig alternatief voor een aantal andere producten. Zo kun je het gebruiken als droogshampoo en dient het als vervanger voor mat poeder.

7. Lippenbalsem

Ook dit plakkerige goedje kun je gebruiken om je wenkbrauwen te temmen. Door de kleverige substantie gaan jouw haren nergens heen.

8. Handcrème

Last van pluizig haar? Neem een heel klein beetje handcrème, wrijf dit goed uit over je vingers en doe dit in de punten van je haar. Je volle bos wordt er sneller vet van, maar voor een snelle touch up is het ideaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze beautyproducten zijn multi-inzetbaar
Sluiten