Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 2 mrt 2016 / 10:00 uur

Blogger met brandwonden toont kracht van make-up

Een likje mascara of een poedertje kan wonderen doen voor je vermoeide gelaat. Maar ook wanneer je door een ongeluk bent verbrand is make-up een krachtig hulpmiddel, dat bewijst de 20-jarige Amerikaanse beautyblogster Shalom Nchom.

Kunstenaar met make-up

De één brengt het aan om zich frisser te voelen, de ander om zit zelfverzekerder te voelen of dat moedervlekje weg te poetsen. Maar Shalom gebruikt make-up om haar verwondingen te verdoezelen, en daar is ze behoorlijk handig in geworden.

Toen de Amerikaanse 9 jaar was is zij door een ernstig ongeval, waarbij er hete olie over haar heen kwam deels verbrand geraakt. Niet alleen een groot deel van haar gezicht is daardoor bedekt met brandwonden, maar ook haar handen en schouders werden slachtoffer van de verminkende hete olie. Shalom moest dealen met haar verminkingen. Als tiener ben je al onzeker genoeg, maar op school werd zij ook nog eens flink gepest met haar verbrande huid, en op straat werd de Afro Amerikaanse regelmatig aangestaard. Maar toen ze 13 was ontdekte ze wat make-up met haar verwondingen kan doen.

Shalom laat haar verminkte huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Op haar YouTube-kanaal (Shalom Blac) hoopt ze met haar video andere meisjes te inspireren en geeft ze tips over make-up in de vorm van handige beautytutorials.

Bekijk hieronder het verbluffende eindresultaat van haar make-up transformatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Blogger met brandwonden toont kracht van make-up
Sluiten