Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 4 feb 2016 / 18:30 uur

Rosie Huntington-Whiteley schittert in Paige Denim

De wonderschone shoot van Paige Denim voorjaar 2016 ademt sixties, en niet zo’n klein beetje ook. Rosie is niet alleen het gezicht van het merk, ze hielp ook mee om de campagne van begin tot eind vorm te geven.

De shoot is geïnspireerd op de muziekstijl Summer LA uit de jaren zestig. We zien een heleboel cactussen, een oldtimer en een Airstream. De sixtieslooks lopen uiteen van gebreide tanktops tot zijden blouses met bloemenprints, en van suède minirokjes tot afgeknipte broekjes met een hoge taille.

De Britse Rosie is voor de derde keer het gezicht van de campagne. Bekijk de mooiste foto’s uit de campagne hieronder:

Reageer op artikel:
Rosie Huntington-Whiteley schittert in Paige Denim
Sluiten