Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 25 feb 2016 / 15:11 uur

Piloot en fysio zijn date-magneten op Tinder

Mannelijke piloten op Tinder kunnen rekenen op heel veel swipes naar rechts. Fysiotherapeutes zijn bij mannen erg in trek. Dat blijkt uit eigen onderzoek van de datingapp.

Tinder hield bij welke beroepen het populairst zijn, oftewel hoe vaak gebruikers met een bepaald beroep naar rechts worden geswipet en aangemerkt worden als een potentiële match. Piloten zijn het meest in trek bij de dames, gevolgd door ondernemers, brandweermannen, dokters en tv- of radiopersoonlijkheden.

Als vrouw kun je rekenen op heel wat interesse als je een fysiotherapeut, binnenhuisarchitect, ondernemer, pr-medewerker of lerares bent. Opvallend genoeg staan vrouwelijke modellen in de mannenlijst ‘pas’ op de achtste plek en mannelijke modellen bij de dames zelfs op de tiende plek, slechts één plaatsje voor tandarts.

Verandering

Tinder werkt hard om het imago van de datingapp te veranderen. Veel mensen denken dat het vooral wordt gebruikt in de zoektocht naar onenightstands, maar volgens de mensen achter de app ontstaan er ook veel langetermijnrelaties dankzij Tinder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Piloot en fysio zijn date-magneten op Tinder
Sluiten