Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 9 feb 2016 / 16:45 uur

Nooit meer vechten over de helft van het bed

Licht aan de einde van de tunnel! Je kunt een einde maken aan het gekibbel en gekift over welke bedhelft van jou is en welke van je partner, dankzij deze heel simpele methode.

Democratisch slapen

Erg romantisch is het niet: dekbedtrekken of landjepik. Maar wanneer je met je vlam in bed ligt moeten de zaken wel eerlijk verdeeld zijn. Net zoals in de relatie, geven en nemen. Dat soort zaken. Dat jij niet halverwege de nacht met een ieniemienie fractie van het deken achterblijft, terwijl hij prinsheerlijk ligt te ronken.

Een man had het zo gehad dat hij besloot minutieus te werk te gaan. Met een meetlint en een laserstraal heeft hij een lijn op het bed getekend zodat hij en zijn vrouw preciés evenveel bed en matras tot hun beschikking hebben.

De foto werd al snel op Reddit geplaatst waar iemand, opmerkte dat de bedhelft niét het grootste probleem vormt. „Iedereen weet dat de scheidslijn van het matras alleen maar een front is. De echte oorlog gaat over het dekbed. En in die oorlog, zijn er geen grenzen.”

Vanavond weer gewoon lepeltje-lepeltje dan?

Beeld: Reddit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nooit meer vechten over de helft van het bed
Sluiten