Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 11 feb 2016 / 17:27 uur

Moeder (33) wordt vaak aangezien voor dochter (14)

De appel valt niet ver van de boom, zeggen ze. En dat gaat zeker op voor de 33-jarige Donna Galt en haar dochter Mya. Ze kleden zich precies hetzelfde en dat zorgt nogal eens voor verwarring.

Donna is moeder van zes kinderen: Angel is 2, Vinne 5, Jessica 8, Cameron 10, Danielle 12 en Mya is 14 jaar oud. Haar lichaam is ondanks alle zwangerschappen in topconditie en ze claimt ‘een lichaam van een tiener’ te hebben. Donna deelt haar garderobe met dochter Mya en ze gaan geregeld samen naar concerten. „Mensen denken dan dat we tweeling zijn”, vertelt ze Daily Mail trots.

Moeder en dochter houden graag ‘wie draagt het het best’-wedstrijden en poseren regelmatig voor foto’s in dezelfde outfit met matching make-up. „We houden wel van een wedstrijdje. De meeste moeders kunnen dat niet doen omdat ze er niet zo jong uitzien als ik. Ik kan een playsuit dragen en Mya draagt dan mijn beige Kim Kardashian-jurk.”

„Mensen zijn vaak geshockeerd hoe erg we op elkaar lijken”, vertelt Donna. „Mya mag dan wel 14 zijn, ze is de oudste van zes kinderen en heeft het karakter van een 21-jarige.”

Castingbureau

Donna begrijpt desondanks wel dat sommige mensen het wat vreemd vinden omdat ze zo graag er jong uit wil blijven zien. „Maar ik trek me er niets van aan, ik hoop dat mijn 12-jarige dochter Danielle straks ook mee wil doen. Ik vind het belangrijk dat al mijn kinderen harde werkers zijn én zich stijlvol kleden. Sterker nog, mijn man en ik denken erover zich allemaal in te schrijven bij castingbureaus.”

Bekijk alle foto’s van de twee hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder (33) wordt vaak aangezien voor dochter (14)
Sluiten